+386 40 853 576

Biserov plavalni maraton ponovno uspešen.

DSC_0285

Plavalni klub Biser Piran je v nedeljo, 11.9.2016, izvedel svoj 7. Biserov plavalni maraton. Čudovito vreme in mirno morje je privabilo kar 109 plavalk in plavalcev iz Slovenije in Italije.

61 plavalcev je preplavalo 1300 m, med katerimi je imel najmlajši plavalec, Nicolo Bonivento, šele 7 let, 37 plavalcev pa je preplavalo dva kroga, torej 2600m. Razdaljo 1300 m so med žensakmi najhitreje preplavale:Udič Maja, Perenič Pika in Filipčič Eli, med moškimi pa Pecorella Lorenzo, Jezerc Tevž in Udič Miha. Bolj pogumni in vzdržljivi so se podali na 2600 m, kjer so bile med ženskami najhitrejše Fain Katja, Bajramovič Sonia in Kveder Urša, med moškimi pa Kos Nejc, Pečar Rok in Primožič Marcel. Najmlajši tekmovalec, ki je preplaval 2600m, je bil Val Benčič, star komaj 9 let.

Po odplavanih metrih so se tekmovalci okrepčali in zadovoljni izmenjali svoje plavalne izkušnje.

Organizatorji maratona čestitamo vsem plavalkam in plavalcem in se že veselimo naslednjega!

 

Za pomoč pri izvedbi plavalnega maratona se zahvaljujemo: Občini Piran, Hotelu Piran, LifeClass Hotels & Spa, Luki Koper, Radiu Capris, Ladji Laho, Pekarni Kljun, Surf d.o.o., Top Line Portorož, Adriatic Slovenica, Hotelu Tartini, Sleščičarni Maja ter nepogrešljivemu kuharju Valterju Lapajne

Rezultati – maraton 2016

več slik…

Plavalni klub Biser Piran

Sledi nam