+386 40 853 576

PLAVALNI MITING “POKAL TERME 2016”

IMG_3697 copy

14.05.2016 je v slabem vremenu na odprtem olimpijskem bazenu na Ptuju potekal plavalni miting, katerega so se udeležili: Matic Turk, Maj Brlek, Eli Filipčič, Astra Babnik, Roy Krumpak, Enei Krumpak, Jaša Benčič, Teo Zabukovec, Anže Ajlec, Marcel Primožič, Sonia Bajramović, Mateja Švonja in Matic Benčič. Plavalni klub Biser Piran je bil eden izmed 22 plavalnih klubov iz petih držav.

Plavalke in plavalci plavalnega kluba Biser Piran so imeli 47 startov in se kar 33 krat uvrstili na oder za zmagovalce.  Omeniti je potrebno, da je tako štafeta deklet v postavi: Eli Filipčič, Astra Babnik, Sonia Bajramović in Mateja Švonja, kot tudi štafeta fantov v postavi: Roy Krumpak, Anže Ajlec, Marcel Primožič in Matic Benčič, osvojila prvo mesto v disciplini 4 x 50 m  prosto. Dekleta so odplavala čas 1:57,08,  fantje pa 1:48,82.

Večina plavalk in plavalcev je na tej tekmi zopet odplavala svoje osebne rekorde v 50m bazenu. Z odplavanimi rezultati smo zadovoljni, čaka pa nas še veliko dela, saj se bližajo poletna državna prvenstva, na katerih si želimo pokazati oziroma odplavati najboljše rezultate v tej plavalni sezoni.

Plavalni klub Biser Piran

Sledi nam